Mihai Elena

Recomand cursurile predate de Adriana. M-a ajutat mult sa învăț și sa înțeleg coafura, am aflat ca exista geometrie în spațiu, am învățat baza unei creații. Cursurile sunt intense, pline de informație și de creativitate. Pentru cei ce vor perfecțiune, recomand cu incredere🤗!

Vasile Gina

Ma bucur ca am avut ocazia și norocul sa cunosc acest om minunat cu mâini magice! O recomand din tot sufletul, e o persoana minunata si un profesor foarte bun. Mulțumesc pentru tot!

Florentina Varga

E imposibil sa nu iubești un astfel de om! Explica atât de frumos încât întelege și cel mai novice. Căldura cu care îți vorbește te face sa vrei și mai mult de la tine.

Un profesor extrem de devotat care la rândul său, este într-o permanentă evoluție! Recomand!

Cristina Tiganila

Este minunata si recomand din tot sufletul cursurile pentru ca sunt foarte utile atat celor care sunt la inceput de drum cat si celor care au ani de experienta in domeniu!

Doralina Buga

Cursurile Adrianei sunt “The Best”. Ce îmi place mie este pedagogia ei. Este genul de profesor care te face sa crești, sa vrei sa te autodepasesti. Nu exista ceva ce nu ii iese din “mânuțele alea doua” și te face sa crezi ca în timp, cu exercițiu si tu vei reușii. Am facut 3 curcuri cu ea și sunt absolut convinsa ca nu ma voi opri aici.

Iuliana Cerbanescu

Recomand cu drag cursurile sustinute de Adriana💕!Chiar daca am experienta in domeniu ,am participat la cursul de baza unde am primit multe informații prețioase care ma ajuta foarte mult in salon. Iti multumesc mult🙏, om frumos!

Iulia Cernica

Adriana Dobre, cel mai bun om cu care imi puteam incepe aceasta calatorie. Un profesor de exceptie, cu o daruire extraordinara si cu zambetul acela care te impinge de la spate si care iti spune ca si tu poti. Te inscrii timid la un curs de-al ei si ajungi sa iti dea dependenta, sa ii urmaresti postarile si sa verifici ce cursuri mai are si cam pe unde te-ai incadra. Sa faci in nici 4 luni 3 cursuri! Evoluezi frumos si profesionist cu ajutorul ei. Un om pretios care si-a structurat atat de bine cursurile cu informatii de care nici nu ai crede ca ai nevoie, cu demonstratii de coafuri explicate in cel mai mic detaliu. ❤️

Flavia Tanase

Recomand cu drag cursurile Adriana Dobre! Pe lângă faptul ca te ajuta sa înțelegi foarte bine ce ai de făcut, este foarte calda în vorbire, cu sufletul deschis spre împărtășire și atenta cu fiecare cursant în parte!

Andreea Dobrin

Experiența ei, felul în care explică este de top! Indiferent de nivelul la care ești , pleci cu un bagaj de cunoștințe!

Francesco Penna, Palermo

Why would I recommend Adriana? Because it is simply fantastic. She taught me many techniques and secrets related to her works of art. Sweetness, modesty and radiance characterize her. I will certainly do another course with her.